Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Clinic Danielle van Mierlo zaterdag 23 februari

Afgelopen zaterdag vond op Stal Groenewoude de clinic van Danielle van Mierlo plaats. In groepjes van twee werd er de hele middag bij Danielle gereden. Veel blije en tevreden gezichten verlieten de baan. het was erg leerzaam en Danielle bracht het op een leuke en enthousiaste manier. Je zag de combinaties verbeteren en dat was erg gaaf om te zien. Al met al een succesvolle dag.

Wie is Danielle van Mierlo

Danielle is geboren in 1989 en woont in Maasland. Al op jonge leeftijd kwam ze in aanraking met de paardensport, doordat haar moeder daar fanatiek mee bezig was. Toen ze vijf jaar was reed ze haar eerste wedstrijd en op haar zevende kreeg ze haar eerste pony genaamd Boef. Daarmee behaalde ze vanaf het begin goede resultaten in de wedstrijdsport. Vanaf dat moment wist ze dat ze serieus wat wilde bereiken in de paardensport. Hierin werd ze gesteund door haar familie. Momenteel rijdt Danielle Grand-Prix en is ze erg bekend in de paardensport. Naast zelf rijden geeft ze ook les op alle niveau’s.

De missie van Danielle is als volgt:

Paarden opleiden tot het hoogste niveau en hierin blijven ontwikkelen. En met veel plezier en succesvol presteren en deelnemen aan mooie wedstrijden.

Er komen nog veel meer gave dingen aan komende periode. Hou de activiteitenpagina en facebook in de gaten en geef je op.

Indruk van de dag: