Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

FNRS proefjes op Stal Groenewoude 28, 29 en 30 juni

Het hele weekend van 28, 29 en 30 juni stond in het teken van de F-proefjes op Stal Groenewoude. Het liep storm met aanmeldingen dit jaar en de opgavenlijst was dan ook zo vol. Dit resulteerde in een gevuld, warm en ontzettend gezellig weekend vol met goed gereden F-proeven van F2 t/m F9, hardwerkende paarden en pony’s, rode en gespannen gezichtjes en een heleboel promotiepunten en prijzen.

Wat was het weer leuk. Ondanks dat het best warm was deden de kinderen en hun pony’s erg hun best om zo netjes mogelijk hun proefjes te rijden. Vele reden een promotiepunt en blije kinderen met mooie bekers verlieten de kantine na de prijsuitreiking. Onder het genot van een hapje en drankje van Cora genoot het publiek van de proeven.

Al met al weer een zeer geslaagd weekend waar we met veel plezier op terug kijken. Iedereen die geholpen heeft, de organisatie en alle kinderen en ouders weer hartelijk bedankt voor alles. En uiteraard een dikke paardenknuffel en een dikke duim voor alle manegepony’s die weer zo goed hun best hebben gedaan voor de kinderen.