Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

FNRS wedstrijd 16 en 17 maart

Afgelopen zaterdag en zondag was het weer zover. Het was weer tijd voor F-proefjes rijden tijdens de FNRS wedstrijd op Stal Groenewoude. Wekenlang werd er hard getraind door alle deelnemers in de lessen. Van F1 t/m F12, iedereen oefende hard en de pony’s deden super hun best. Wat werd er weer fantastisch gereden afgelopen weekend. Je kon zien dat iedereen ontzettend zijn best deed en er werden dan ook heel wat promotiepunten gereden en veel combinaties vielen in de prijzen. Super knap!!! Iedereen van harte gefeliciteerd met je prijs en/of je promotiepunt.

Doordat iedereen zo graag mee wou doen was de lijst zo vol en hierdoor konden sommige kinderen zich niet meer opgeven. Niet getreurd, binnenkort doen we het gewoon gezellig nog een keer en kan iedereen weer mee doen.

Iedereen die hielp en boven de storm moest uitschreeuwen om de proefjes voor te lezen, super bedankt. En ook een dikke duim omhoog voor alle manege paarden en pony’s. Wat deden ze hun best voor alle kinderen en wat waren ze braaf met die storm.

 

Op naar het volgende gave evenement op Stal Groenewoude. Hou de website en facebook in de gaten.