Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

FNRS wedstrijd dressuur op Stal Groenewoude

WAUW, wat was het een super gaaf weekend. Prachtig weer, griezelige sferen in de kantine en een heel weekend vol met F-proefjes van F1 t/m F12.

Afgelopen weekend was het gelukkig weer zover; F-proefjes rijden met je favoriete paard of pony. Je kon je weken geleden al inschrijven en afgelopen weken werd er dan ook tijdens alle lessen heel hard geoefend op de figuren, zo netjes mogelijk rijden, hoeken rijden en alles wat belangrijk is voor een nette proef. Er waren deze keer zoveel inschrijvingen dat het bijna niet eens in een weekend paste. Super leuk natuurlijk dat iedereen zo graag mee doet.

Op vrijdagavond reden de volwassenen, op zaterdag reed een gedeelte van de kinderen en op zondag werd er de hele dag gestart. En wat deed iedereen het goed en netjes. Ingespannen gezichtjes en gapende pony’s omdat iedereen zo zijn best deed. Er werden heel veel promotiepunten verdiend en mooie prijzen werden weggegeven. En wat hadden we toch weer ontzettend geluk met dit prachtige najaarsweer. Al met al een super leuk weekend waar we met heel veel plezier op terug kijken.

Om alle vrijwilligers te bedanken die zich onder andere hebben ingezet tijdens de FNRS wedstrijd afgelopen, maar zich ook regelmatig inzetten bij alle evenementen werd er afsluitend nog een heerlijke bbq georganiseerd met de vele lekkernijen van Cora en co..

Iedereen weer ontzettend bedankt voor jullie deelname, inzet, hulp, gezelligheid en alles wat dit weekend weer een topweekend heeft gemaakt. Hopelijk zien we iedereen weer bij de volgende FNRS wedstrijd.