Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Happy Newyearrrrrrrr!!!!

Allereerst de beste wensen voor 2019 namens Stal Groenewoude en de Prinsenhofruiters. Wat was 2018 een gaaf jaar met vele overwinningen, super leuke en gezellige evenementen, wedstrijden, leuke lessen en een top verzorging van alle paarden en pony’s.

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse nieuwjaarborrel/kerstspringen plaats op Stal Groenewoude. En wat was het weer gezellig en druk. Iedereen kwam langs vanaf 17.00 om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen, bij te kletsen, te genieten van de lekkernijen van Cora en co en daarnaast werd er volop genoten en aangemoedigd bij het kerstspringen. In teams van 3 ruters/amazones werden er op verschillende hoogtes het parcours afgelegd. Iedereen mocht mee doen; manegepony’s, maar ook eigen paarden en pony’s. Zolang je maar verkleed in kerst/winterthema verkleed ging. De leukste combinaties kwamen langs en wat deed iedereen zijn best. Als extra spannende toevoeging moesten sommigen zelfs in het donker springen 🙂

Kwam het door alle lekkernijen van Cora zoals de warme chocolademelk en gluhwein die in de kantine stonden te pruttelen. Of was het toch de verwarming voor de juryleden die in de kou hun best deden om iedereen perfect te beoordelen. Wat of wie het ook was. De lichten vielen tot twee keer toe uit en dit zorgde voor extra spanning en sensatie voor iedereen die mee deed en in de kantine. Gelukkig kon iedereen er om lachen.

Na het kerstspringen vond de prijsuitreiking plaats en werden alle medewerkers van Stal Groenewoude in het zonnetje gezet. Vooral natuurlijk Nathalie en Kathy die zich 7 dagen per week, 24 uur per dag zo keihard inzetten voor onze paarden en pony’s en om iedereen het naar de zin te maken. Naat en Kathy super bedankt voor alle zorgen, gezelligheid en alles wat jullie doen. Jullie geven onze paarden en pony’s de beste zorg en staan altijd voor iedereen klaar.

Ook special thanx voor alle anderen die altijd helpen; Kim, Quinty, Valerie, Danique, Noor, Lisette, Marlot, Tessa, Nienke, Corine, Irene, Cora, Elly, Petra, onze top stagiaires en iedereen die ik per ongeluk misschien vergeet te noemen. Jullie maken Stal Groenewoude samen met Kathy en Nathalie de leukste plek om te zijn in het Groene hart. Duimpje omhoog voor jullie allemaal.

Er werden ook weer flink wat prijzen uitgedeeld. Derde werden Kim, Danique en Jacelyn. Als tweede eindigde Nienke, Bowien en Joelle en als eerste eindigde Irene, Gigi en Do. Van harte gefeliciteerd en super gereden allemaal. Naast de prijsuitreiking voor het springen was er ook een originaliteitsprijs voor het team met de leukste outfit. Nienke, Bowien en Joelle wonnen deze prijs met hun Frozen outfit. Super leuk gedaan meiden!! Van harte gefeliciteerd.

En zo begint het nieuwe jaar weer met een heleboel leuke, spannende en gezellige evenementen op het programma. Houd de website in de gaten voor al het leuks wat komen gaat en we zien jullie graag weer dit jaar op Stal Groenewoude. Namens iedereen de beste wensen en laten we er weer met zijn allen een topjaar van maken. Indruk van de super gezellige middag/avond!!