Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Verscherpte maatregelen ivm Corona

Update 16 maart:

Verscherpte maatregelen stal Groenewoude

Naar aanleiding van de persconferentie gisteren hebben wij verscherpte maatregelen moeten stellen voor de stal, dit in samenwerking met de FNRS.

Groeps- en manegelessen:

De groeps- en manegelessen zullen per direct afgelast worden. Wij snappen dat dit voor iedereen erg jammer is maar gezien de omstandigheden is dit de juiste keuze.

Zodra bekend is wanneer de lessen weer van start zullen gaan zal dit op social media en op de site bekend worden gemaakt. De manegepony’s zijn in goede handen en zullen voldoende beweging ed. krijgen.

Pensionklanten:

Pensionklanten zijn voor nu welkom op stal mits onderstaande maatregelen in acht worden genomen:

– Kom alleen voor noodzakelijke training en verzorging naar stal.

– Pensionklanten met verkoudheidsklachten worden verzocht thuis te blijven. Pensionklanten zijn vrij om een verzorger te regelen voor hun paard. Mocht dit niet mogelijk zijn, neem contact op met Nathalie zodat er gekeken kan worden wat stal kan regelen rondom het paard.

– Er mogen geen extra bezoekers op stal aanwezig zijn.

– Graag niet in groepjes komen.

– Gelieve contact te mijden met elkaar.

– Het terrein mag zowel te paard als met de trailer niet verlaten worden. Uitzondering is de dierenarts. Geef dit graag wel even aan bij Nathalie.

Algemeen:

– De kantine zal gesloten zijn. Ook is het niet toegestaan om in de kantine wat te drinken ed.

– Ruiters en paarden van buitenaf zijn niet welkom tot nader orde.

– Hoefsmeden, zadelmakers, fysiotherapeuten ed. zijn welkom op stal. Graag alleen de hoognodige persoon bij de afspraak aanwezig laten zijn.

Daarnaast vragen wij iedereen om de hygiënemaatregelen van het RIVM in acht te nemen.

Deze maatregelen gelden tot in ieder geval 6 april. Mochten de maatregelen nog meer aangescherpt worden zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen. Wij hopen op deze manier ons steentje bij te dragen en zouden het zeer op prijs stellen als dit door iedereen gedaan wordt door de maatregelen in acht te nemen.

Update 13-03-2020:

FNRS wedstrijd
Helaas zijn wij vanwege het Corona virus genoodzaakt om de FNRS wedstrijd van 21-22 maart niet door te laten gaan. Wij vinden dit erg jammer maar gezien de ontwikkelingen rondom het virus is er geen andere keuze.
De wedstrijd zal, als alles hierna goed verloopt, op 18 en 19 april zijn. Dit wel onder voorbehoud omdat wij niet weten hoe alles zich gaat ontwikkelen. De inschrijflijst zal hetzelfde blijven, mocht je niet kunnen op die datum, geef dit even door aan de bar.
Lessen
De lessen gaan voor nu nog door. Wij houden nauwlettend in de gaten welke adviezen er vanuit het RIVM en de regering komen. Wel hebben wij besloten dat, indien de scholen dicht gaan, wij de lessen ook per direct zullen stoppen. Wij hopen dat het niet zo ver hoeft te komen maar willen het zekere voor het onzekere nemen. Wij hopen op jullie begrip in deze situatie.
Om de lessen door te laten gaan zijn er wel wat andere regels/adviezen dan normaal:
– Ben je ziek? Meld je af voor de les.
– Iedere ruiter mag 1 persoon meenemen naar de les om te kijken.
– Na de les verzoeken wij iedereen de manege te verlaten.
– Was je handen regelmatig met water en zeep
– Hoest of nies in een papieren zakje of in de binnenkant van je elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze weg.
– Raak je gezicht zo weinig mogelijk aan met je handen.
– Vermijd nauw contact met elkaar.
– Wees als ouder zijnde alert op je kind dat deze bovenstaande adviezen in acht worden genomen.