Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Mini ponykamp 2019 op Stal Groenewoude

Afgelopen zaterdag zijn de lessen weer begonnen en start het nieuwe paardrijdjaar op Stal groenewoude, maar voordat dit weer begon hadden we twee dagen lang feest op Stal Groenewoude. Het miniponykamp met 46 kids die wel zin hadden in een feestje.

Dag 1 begon met een heleboel leuke activiteiten voor de kids.. Leuke spelletjes, pony’s knuffelen, op een echte menwagen rijden en zelf commando’s geven, een clinic van Noortje en Nathalie en nog veel meer. Na de lekkere lunch van Cora gingen de kids in groepjes rijden, spandoek maken, ponytaart maken, vrijheidsdressuur of helpen op stal.. Ze wisselende steeds door totdat iedereen alle leuke activiteiten had gedaan. het was super gezellig en leuk. Daarna gingen we met zijn alleen lekker patat met lekkers eten en jeetje wat eten die kids goed. na het avondeten was het tijd voor de bonte avond. Elke groep deed een gaaf optreden en ook waren er kleine groepjes die een super gaaf optreden deden.. Daarna werd er flink gedanst totdat alle kids werden opgehaald. Het was zo gezellig dat we veel te weinig tijd hadden..

Na een korte nacht begon dag 2 met een lekker ontbijtje. Na het ontbijt gingen we rijden in groepen en pony versieren. De pony’s zagen er prachtig uit en voelden zich ontzettend feestelijk. Na de lunch gingen de andere groepen rijden en pony versieren. Ponykamp  ging veel te snel voorbij. Natuurlijk kregen alle pony’s hun paardentaart na het harde werken. We sloten ponykamp af met lekker spetteren in de buitenbak onder de sproeiers en een show van Melody en haar lieve veulentje…

Het was ontzettend gezellig, lekker en feestelijk.. Op naar volgend jaar voor weer een nieuw leuk miniponykamp..

 

Er zijn heel veel filmpjes en foto’s gemaakt op ponykamp. I.v.m. de privacywet kunnen we deze niet publiceren. Wil je alle foto’s en filmpjes ontvangen van ponykamp? Stuur dan een email naar info@hboonstrafotografie.com met je naam en in welke les (en dag) je rijdt. Ik stuur dan alles naar je toe via We-transfer. Hier zijn GEEN kosten aan verbonden. Let wel op: je mag niet zomaar foto’s of filmpjes publiceren op internet zonder toestemming van alle mensen die erop staan.