Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Ponykamp meivakantie 2019

Vorige week donderdag was het groot feest op Stal Groenewoude. Het was tijd voor miniponykamp. Zo mini was het niet, want er kwamen maar liefst 51 kinderen naar stal voor een gezellige dag. En wat was het gezellig, ondanks het slechte weer was het een zeer geslaagde dag.

Voor de kleinere kinderen was er een leuk gevarieerd programma. Zo mochten ze paardenmaskers knutselen, grondwerk en kunstjes doen met de shetlanders, rijden op je favo pony, spelletjes doen en lekker patat en snacks eten tussen de middag.

Voor de grote kinderen was er ook een interessant en leuk programma. s’morgens kwam er speciaal bezoek op stal om de kids te leren hoe je nu professioneel aan de gang gaat met grondwerk. Erg leuk en leerzaam en de paarden en pony’s werkte goed mee. s’middags na het eten mochten de kids kiezen uit een gave cross/springles van Noor of een intensieve dressuurles van Kathy.

Al met al een super leuke geslaagde dag. Heb je de smaak te pakken.. In de zomervakantie is er ook ponykamp en je kunt je nog opgeven. In de kantine vind je meer info.