Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Ponykampdagen op stal Groenewoude week 1

In tijden van Corona wordt je creatief.. Dus besloot Stal Groenewoude om gave ponykampdagen te organiseren voor de kinderen van de manege. Afgelopen week vonden de eerste twee dagen plaats op dinsdag en donderdag en wat was het leuk en gezellig.

 

De 1e ponykampdag was weer onwijs gezellig! We hebben 2x gereden, met z’n allen geluncht en een spel gedaan. Een gaaf estafettespel waarbij je je moest verkleden en onder een net door moest kruipen.. Het was erg gaaf.. Ook heeft Irene met Espresso een kür op muziek gereden.

Ook de 2e ponykampdag was een groot succes!🎉 De dag begon met pony’s wassen en meekijken met de springles die Noortje kreeg van Jeroen Heijmans!🤩 Tijdens deze les heeft Jeroen Heijmans veel uitgelegd over het rijden en natuurlijk over springen. Hierna was het tijd om te gaan rijden en daarna weer gezellig met z’n allen te lunchen. ‘S middags hebben de groepen pony’s versierd en voor de 2e keer les gehad. Een van de groepen kreeg les in neckrope-rijden wat onwijs leuk was! De pony’s leerden erg snel en halverwege de les kon bijna iedereen al sturen en remmen op alleen de neckrope💪🏻 Tot slot hebben we een grote stoelendans gedaan en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Aankomende dinsdag en donderdag is er weer ponykamp op de manege.. We hebben er nu alweer super veel zin in!!