Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Ruiterfit op Stal Groenewoude

Is het niet logisch dat als je wilt dat je paard de sterren van de hemel loopt, jijzelf ook fit moet zijn? Het klinkt zo logisch en toch is dit niet vanzelfsprekend in de paardenwereld. We trainen onze paarden, zorgen dat ze het beste van het beste krijgen, maar onze fitheid, lenigheid en buiging, hoe zit het daar mee? Meestal wordt daar niet ontzettend veel aandacht aan besteed. Tijd voor actie dachten de pensionklanten van Stal Groenewoude.

En we hebben het geweten. Vorige week maandag hebben we onze eerste fitnessles ruiterfit gehad. Kimberley Roodenburg kwam met dit geweldige idee en nodigde Tessa Groenendijk uit van Fit to Sit. Zij gaat ons elke maandagavond trainen en ons begeleiden en motiveren om super fitte amazones te worden. Squats, balans, conditie, stretchen, alles komt aan bod. Super gaaf en uitdagend.

Dus als je komende weken mensen op stal ziet rond strompelen of je ziet dat ze niet kunnen op staan uit hun stoel, dan weet je dat ze hard werken aan hun ruiterfitheid en waarschijnlijk vergaan van de spierpijn. Maar dat maakt allemaal niet uit, je moet er wat voor over hebben!