Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Samenloop voor Hoop in Zoetermeer door Stal Groenewoude

Afgelopen weekend vond Samenloop voor Hoop plaats in Zoetermeer. Een fantastisch evenement waarbij geld wordt opgehaald voor KWF kankerbestrijding. Ook dit jaar deden ondanks de hitte de kinderen en pony’s van Stal Groenewoude weer mee.

Wat is Samenloop voor Hoop precies

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Manegepony’s Luna en Iep trotseerde de warmte en liepen moedig mee. Ze maakten een boel kinderen en toeschouwers blij met hun aanwezigheid en steunde ook nog eens het goede doel. Een super leuke en belangrijke dag. Uiteindelijk is er met de Samenloop voor Hoop in Zoetermeer in totaal 135774 euro opgehaald over het hele weekend. Wat ontzettend knap en wat een prachtig evenement!!!