Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Groepspaddock

Groepspaddock voor dagelijkse uitloop

Stal Groenewoude wil u als klant steeds meer mogelijkheden bieden omdat wij ons er bewust van zijn dat er meer behoefte is aan het natuurlijk houden van paarden.

Er is een grote paddock voor maximaal 10 paarden waar uw paard minimaal 2 uur per dag in buiten kan staan. Zo kan uw paard zijn natuurlijke en sociale gedrag optimaal behouden. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw paard er wel genoeg uitkomt tijdens de winter maanden. Ook zorgen wij dat ze wat te doen hebben tijdens hun buiten (speel)uurtjes. Er komt een hooi ruif en speeltjes en uiteraard is er ook water aanwezig.

Hoe werkt het:
Uw paard staat bij ons op stal en wij zetten hem buiten in de paddock en na minimaal 2 uur weer binnen. De merries en ruinen staan apart. Er gaat een groep in de ochtend en een groep in de middag.

Daarnaast heeft u uiteraard gewoon de faciliteiten als rijbakken en longeerbak tot uw beschikking. Op deze manier kunt u uw paard optimaal trainen.

De kosten: de stalling van uw box + 35 euro per maand voor de paddock. Uw paard wordt dan van maandag tot vrijdag voor buiten gezet en binnen gehaald. In het weekend wordt er van verwacht dat u dit zelf doet.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Nathalie of Kathy. U kunt uw vragen ook mailen of kom gezellig een keertje langs om met eigen ogen te zien wat wij bieden.