Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Spelletjesdag en clinic Benth de Graaf op Stal Groenewoude

Vorige week was het herfstvakantie. Een heerlijke week met prachtig weer en dus ook weer tijd voor leuke activiteiten op Stal Groenewoude. Vorige week dinsdag werd er een leuke speldag georganiseerd voor de manegekinderen van Stal Groenewoude. Je kon je favoriete pony kleuren en versieren. Speciaal voor deze dag had Kim kleurplaten van Tinka, Star en Fleur gemaakt. Super leuk en het resultaat zag er gaaf uit.

Ondertussen werd er in de grote binnenbak les gegeven door Benth de Graaf. Je kon je opgeven om bij Benth te rijden als je F5 of hoger reed. Er waren een heleboel enthousiaste deelnemers de hele dag.

Wie is Benth?

Benth is 19 jaar oud en rijdt al een paar jaar internationaal bij de Junioren. Ze start in landen zoals Frankrijk, Duitsland e.d. Daarnaast rijdt ze lichte tour met haar paard. Onlangs heeft ze haar instructeurs diploma gehaald en geeft ze les op alle niveaus. Super leuk en leerzaam dus om van Benth les te krijgen.

Na patat en lekkers van Cora gaf Benth een demonstratie en reed ze speciaal voor alle kinderen van Stal Groenewoude haar kur op muziek Het was erg gaaf om naar te kijken en na de kur mochten alle kinderen vragen stellen en haar paard plat knuffelen. Dat is zeker gelukt. 🙂

Na de Kur op muziek gingen de kinderen rijden op hun lievelingspony’s en  vrijheidsdressuur doen. Moonie en Espresso lieten even zien wat voor prachtige kunsten ze allemaal kunnen. Daarna mochten de kinderen dit ook gaan leren aan hun pony.

 

Een super leuke, gezellige en leerzame dag. Binnenkort zijn er weer veel leuke activiteiten op Stal Groenewoude dus houd facebook en de website in de gaten.

 

De foto’s van de spelletjesdag en de clinic van Benth komen zo snel mogelijk online. Je kunt ze vinden op de Stal Groenewoude fotopagina van Stal Groenewoude.