Voorweg 79, 2391 AD Hazerswoude-Dorp
06 - 13861665 (Nathalie) 06 - 46745504 (Kathy)

Succesvol Amalia Concours 2019

Vorig weekend was het weer zover; het Amaliaconcours!! De 16de editie alweer. Dit jaar werd het 4 dagen lang georganiseerd en zat het weer helemaal vol met dressuur van B t/m ZZL, kur op muziek voor zowel paarden als pony’s. 4 dagen lang dressuurfeest!!!

Op het terrein stonden verschillende kraampjes waar je onder andere sieraden kon kopen, lekkere verse stroopwafels kon halen of een gaaf hoofdstel kon samen stellen bij Bridle to fit. Ook waren er weer volop lekkernijen te verkrijgen in de kantine. Een concours vol mooie prijzen, tientallen sponsoren en ondanks het weerbericht meestal stralend weer en stralende gezichten! ☀ 

Op 28 en 29 september aanstaande wordt er een 2 daags concours georganiseerd, het ‘tante An’ concours. Een concours voor paarden met dezelfde opzet als het Amalia Concours! Dus hou het in de gaten en geef je zeker op!!

Uiteraard willen we alle vrijwilligers, ruiters, sponsoren en juryleden bedanken voor dit evenement, want wat werd er weer hard gewerkt door iedereen.

Tijdens het Amalia zijn ook de clubkampioenen 2018 bekend gemaakt. Het was een spannende strijd, hieronder de uitslagen.

Paarden:
1e plaats Merel Nieuwenhuijzen
2e plaats Hanneloes Boonstra
3e plaats Agnes Nieuwenhuijzen
4e plaats Elisabeth Fassler

Pony’s:
1e plaats Nienke Boonstra
2e plaats Danique de Jong
3e plaats Joëlle van Vliet

Iedereen van harte gefeliciteerd.